red_pin

Fényes Okos Iskolák

2021.11.08.
lightblue_pin

Tisztelt Szülők! Kedves Diákok!

A szakképzésért és felnőttképzésért felelős miniszter által alapított és fenntartott szakképzési centrumok tagintézményeiben történő világítás-korszerűsítési feladatokról szóló 239/2019. (X. 16.) Korm. rendelet alapján megvalósításra kerülő projektben Iskolánk, a Pesterzsébeti Technikum is érintett.  
Az ún. „Fényes Okos Iskolák” világítás korszerűsítési program jelenlegi fázisában a kivitelezési munkákra került sor. A munkálatok befejezését követően Iskolánk minden helyisége ún. okos világítással fog rendelkezni, amely természetes „nappali” fényt biztosít, ezáltal nem károsítja a szemet. 
A kivitelezési munkák tervezett időpontja: a 2021.11.02. – 11.18. terjedő időszak.

A kivitelező cég a munkálatok mielőbbi befejezése és a határidő tartása érdekében délutánonként és hétvégenként is dolgozik az épületben, de elkerülhetetlen a napközbeni munkavégzés. 
Mind a munkálatok tervszerű haladása, mind az oktatás minél zökkenőmentesebb és biztonságosabb lebonyolítása érdekében szükséges némely napokon az online oktatás elrendelése. Közös célunk a projekt kivitelezési munkálatainak határidőre történő lezárása, hogy minél hamarabb birtokba vehessük a korszerű világítással ellátott Iskolánkat.
Az intézkedések kapcsán eddig tanúsított megértésüket és együttműködésüket / megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük és ugyanezt szeretnénk kérni a projekt kivitelezési munkálatainak befejezéséig.
Köszönettel:
Csabai Róbert
igazgató