orange_pin

Előzetes felvételi jegyzék

2024.03.14.
orange_pin

Elkészült a jelentkezők hozott pontszámai alapján a tanulmányi területenkénti előzetes felvételi jegyzék. Ez természetesen ideiglenes sorrendet tartalmaz, hiszen a 2024. április 8-10. közötti rangsor-módosítás után még változhat, illetve új tanulmányi területeket vehetnek fel a
tanulók. Ennek következtében még a tanulmányi területek létszáma is változhat.
Javaslat: tekintsék meg az ideiglenes rangsort, és ha több tanulmányi területre is jelentkeztek, akkor gondolják végig, mi az, amit első helyen szeretnének érvényesíteni, s ennek alapján javasolt a rangsormódosítás.
A jegyzékek a tanulók OM azonosítóját/jeligéjét tartalmazzák, valamint a hozott pontszámaikat. A tájékozódó/motivációs beszélgetésen senki nem kapott plusz pontot, és senkitől nem is vontunk le.
Elutasítottuk annak a tanulónak a felvételét, aki a felvételi szabályzatunkban meghatározott 43%-ot, vagy az alatti értéket ért el, valamint azokat a tanulókat, akik valamelyik évben elégtelen osztályzattal zárták a tanulmányaikat.
A nagy túljelentkezés miatt sok jelentkező azonos végső pontszámot szerzett. Ilyen esetben a felvételi tájékoztatónkban leírtak alapján rangsoroltunk.
Bármilyen kérdés esetén érdeklődni lehet: felvi@pekszi.hu.
Sikeres felvételizést kívánunk!

Pesterzsébeti Technikum


Pénzügyi-számviteli ügyintéző – 0035

Vállalkozási ügyviteli ügyintéző – 0036

Turisztikai szervező – 0033

Oktatási szakasszisztens – 0032

Okleveles óvodai nevelő – 0034